F.A.Q.

Herunder vil I kunne finde de mest stillede spørgsmål vedrørende alt fra arbejdstil til hvilken slags udstyr vi bruger. Skulle I ikke finde det I søger er I altid velkommen til at skrive til os. 


Kan vi bestille prints?

Det er muligt både at bestille prints gennem os eller gennem det onlinegalleri som I vil se når I modtager jeres billeder. Vi er sikre på at kvaliteten fra hjemmesiden er god, men da printfirmaet sender billederne direkte til jer, har vi ikke mulighed for at tjekke selve billederne før i får dem. 

Hvad sker der hvis flere par henvender sig om den samme dag?

Vi har først til mølle princip. Det vil sige, at hvis der er flere par der henvender sig, vil vi så vidt muligt informere alle parter om at der er flere om buddet. Herefter er det de første der "booker" os ved betaling af booking fee og underskrivning af kontrakt, som får datoen. 

Kan vi mødes inden brylluppet?

Ja det kan vi helt sikkert. Vi ser faktisk helst at vi mødes før jeres store dag. På denne måde kan vi lige lære hinanden at kende og vi kan få afstemt forventninger. 

Hvor lang tid skal der sættes af til portrætterne?

Det er helt op til jer hvor længe I vil bruge på at få taget portrætter. Vi ser helst at der bliver sat en time af. Så er der både tid til at komme i den rigtige stemning og der kan prøves nogle forskellige locations. 

Kan I skræddersy en pakke der passer til vores ønsker?

Det kan vi helt sikkert! Vi ser vores "bryllupspakker" som vejledende. Så ønsker I det ene, men ikke det andet kan vi helt sikkert finde på noget :)  

Hvordan er jeres arbejdsstil?

Vi går meget op i at I så vidt muligt ikke tænker over at vi er der. Vores fotografiske stil er enkel og dokumentarisk og vi elsker når folk ikke lægger mærke til os, for på den måde kan vi få de mest ægte øjeblikke. 

Hvor længe har I fotograferet bryllupper og hvor mange har I fotograferet?

Vi har begge fotograferet bryllupper hver for sig i ca. 5 år og så har vi fotograferet sammen siden januar 2015. Vi har til sammen mere end 55 bryllupper bag os indtil videre, men tallet stiger hver måned. 

Bruger I vores billeder på nettet?

Vi bruger kun jeres billeder hvis vi har jeres samtykke. Så har vi fået et "ja" fra jer er der en god chance for, at vi lægger dem op på vores hjemmeside, blog og/eller facebookside. 

Er alle de billeder vi modtager redigeret?

Ja, alle billeder vil blive givet redigeret. Hvis I føler der mangler en situation, skal I bare kontakte os, så finder og redigerer vi billedet/billederne til jer.   

Kan vi få alle de uredigerede billeder?

Det er noget vi med jævne mellemrum bliver spurgt om, men som vi altid svarer nej til og det er der flere grunde til. For at være helt sikker på, at I får de bedst mulige billeder tager vi altid lidt ekstra end nødvendigt. Det vil sige at en del af billeder er stort set ens. Endvidere skyder vi i formatet RAW, hvilket kræver et "rigtigt" billedbehandlingsprogram. En anden er, at vores kunder forhåbentlig vælger os fordi de kan lide vores stil og vi går meget op i, at levere samme høje kvalitet hver gang og det kan vi ikke hvis vi ikke gør produktet færdigt.

Kan vi se alle billederne fra et bryllup inden vi booker?

Ja det kan i godt, men kun hvis i har et møde med os. Vi har dog et stort varieret indhold af billeder her på siden og på vores facebookside, hvor I også burde kunne få et overblik over vores evner. 

Hvordan modtager vi billederne?

I modtager jeres billeder via et onlinegalleri hvor I kan downloade, dele med venner og bestille prints. Galleriet er som udgangspunkt tilgængeligt i en måned hvorefter billederne fjernes.  

Hvilket udstyr benytter I jer af?

Vi bruger altid vores Canon 5D mark IIII og Canon 5D mark III huse hvortil vi bruger objektiverne Sigma 35mm 1.4 ART, Sigma 50mm 1.4 ART, Sigma 85mm 1.4, Canon 100mm makro 2.8, Canon 24-70mm 2.8, Canon 70-200mm 2.8. Skulle uheldet være ude har vi ALTID backupudstyr med.  

Hvor mange fotografer vil der være ved vores bryllup?

Når I bestiller os vil vil der altid være 2 fotografer til stede (undtagen hvis i kun bestiller portrætter). På denne måde kan vi få flere forskellige vinkler og I kan få mere varierede billeder.  

Hvor mange billeder modtager vi?

Antallet af modtagne billeder kan variere en del, men den vigtigste faktor er hvilken pakkeløsning I har valgt. Hvis I vælger heldagspakken vil I som minimum få 300 billeder. Vælger I halvdagspakken vil antallet af billeder være minimum 150 billeder. 

Hvornår modtager vi vores billeder?

Vi prøver at lave jeres billeder så hurtigt som muligt, og I får altid et lille preview dagen efter jeres store dag. Normalt vil I kunne forvente at der vil gå 2-3 uger før alle jeres billeder er klar. 

Using Format