Hvem er vi?

Hvem er Emil og Nadia?

Emil og Nadia er stationeret på Fyn, nærmere Nyborg, hvor de sammen bor med deres hund og barn. De mødtes tilbage i 2014 og har siden da fotograferet sammen til bryllupper og andre events. Efterhånden har de mere en 60 bryllupper på CV'et og de ser frem til at skyde flere bryllupper og forevige flere pars specielle dag.


Nadia

Nadia er født i 1993 og opvokset i Nyborg på Fyn. Hun har spillet musik siden hun var 7 og ser det stadig som hendes absolut største hobby ved siden af fotograferingen. Nadia er derudover uddannet webudvikler, men læser i øjeblikket en kandidat i webkommunikation på SDU.

Emil

Emil er født i 1992 og opvokset i Sakskøbing på Lolland. Han elsker sport og står gerne ekstra tidligt op til en gang Formel 1. Når han ikke fotograferer bryllupper, arbejder Emil hos et fotograffirma i Odense. 


Vores filosofi som bryllupsfotografer

Når vi fotograferer til bryllupper, handler det altid om at fange de øjeblikke, som andre ikke ser. Vi har en enkel stil og uanset hvad og hvem der fotograferes, gør vi vores ultimativt bedste for, at du som kunde får den bedste oplevelse og de bedste billeder. 

Using Format